Богат и разнообразен е културният живот в Черноморец. Всяка година на празника на града жители и гости се очароват от Никулденския спектакъл.

През туристическия сезон проявите се увеличават и достигат кулминацията си по време на летните празници. Наши и международни творци създават изключителна атмосфера за гостите на града, като превръщат почивката им в истинско удоволствие.

Организират се концерти на фолклорни и естрадни изпълнители, джаз формации, духови оркестри, гастроли на Бургаската опера.

Децата на Черноморец развиват своите таланти в най-различни области на художественото творчество.

Под егидата на общината по време на летните културни празници много от събитията са адресирани към детската и младежка аудитория.

Възникналата спонтанно идея през 2013г. естествено прерастна в сдружение „Арт Клуб Свети Никола“. Талантливите художници от Черноморец активно се включват в културния живот на града. Първата изложба в чест на празника Свети Никола на 06.12 привлече вниманието на жителите и гостите на града с избрани творби на местните художници.
Другите две самостоятелни изложби с живописни творби от известните автори Неделчо Нанев /художник на филми и режисьор/ и Дечо Карабелов /архитект и художник/ бяха аплодирани и от гражданите и художествената интелигенция в Созопол.

Свържете се с нас

Изпратите ни имейл и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Sending

© 2016 Кметство Черноморец Всички права запазени!   Internet Reklama Уеб сайт от Internetreklama.bg

Log in with your credentials

Forgot your details?